Peter Mygind er stærkt bekymret over sin far, som er blevet akutindlagt på Rigshospitalet med en alvorlig sygdom. (Arkivfoto) Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix

Kendis i stor sorg: - Bange og nervøs

12. feb, 18:38
For tiden tilbringer Peter Mygind en del tid på Rigshospitalet, hvor hans far er indlagt med en livstruende sygdom.

Når skuespilleren Peter Mygind optræder på tv, plejer han at være i højt humør. Men den seneste tid er gået hårdt ud over humøret hos den 56-årige spasmager. Det skyldes, at hans 86-årige far Søren Mygind svæver mellem liv og død på Rigshospitalet, afslører han over for eb.dk

LÆS OGSÅ: Voldtægt og afpresning - 18-årig sat bag tremmer

Da faren forleden dag blev indlagt, konstaterede lægerne, at Søren Mygind havde en udposning på hovedpulsåren. Derfor var der ingen tid at spilde, hvis hans liv skulle reddes. 

Det er grunden til, at skuespilleren og resten af hans familie på det seneste har været meget bekymrede. 

- Jeg har været sindssygt bange og nervøs. Men nu har jeg det bedre, og det går fremad med ham. For bare en uge siden vidste vi ikke, om vi ville blive ved med at have ham, men det ser det heldigvis ud til nu. Så det er rigtig dejligt, siger Mygind til eb.dk.

Peter Myginds forældre Søren Mygind og Jytte Abildstrøm gik fra hinanden, da han blot var otte år gammel. Men senere blev Søren Mygind gift med Anne Marie, som har været hans hustru gennem 30 år.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis afslører - Derfor er jeg single