Stephanie "Geggo" Kessler var ikke frisk på at medvirke i en familiebog sammen med sin mor og mormor. (Arkivfoto) Foto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix

Kendis afslører: Sagde nej til en stor pose penge

10. feb, 21:49
Stephanie "Geggo" Kessler sagde nej til at medvirke i en familiebog sammen med Linse og Mopper.

Det var egentligt meningen, at Stephanie "Geggo" Kessler skulle medvirke i en familiebog sammen med Linse og Mopper. Men i sidste øjeblik valgte hun at takke nej til tilbuddet, selvom det kan koste hende dyrt, skriver bt.dk

LÆS OGSÅ: Massiv udrykning - Person faldet i havnen

Geggo havde ellers udsigt til en stor gevinst, hvis hun havde valgt at medvirke i bogen, der endte med titlen "Mopper og Mig". 

- Jeg sagde nej til en meget stor pose penge i forbindelse med den anden bog, fordi den gik for tæt på. Det kom til at handle rigtig meget om min barndom og min far og nogle ting, som aldrig har været ude, og det synes jeg, blev for meget, fortæller Geggo til bt.dk og uddyber:

- Jeg synes, det er vigtigt at sige nej, og jeg lærte meget ved at sige fra. Penge er dejlige, men de er ikke alt. Hvis vi ikke holder noget for os selv, er der ikke noget tilbage, så det er min måde at tage noget af min barndom med min far og beholde det for mig selv.

Selvom hun takkede nej til at være med i bogen "Mopper og Mig", er hun generelt ikke modstander af at medvirke i bøger om sig selv.

Hun har nemlig sin helt egen bog på vej, som udgives af Politikens forlag engang i løbet af foråret. 

- Så den her gang går det også lidt tæt på, men med måde. Det er mig, der bestemmer og ikke et eller andet, min mor kan sidde og snakke med om – hun deler jo det hele, siger Geggo. 

Bogen vil dog ikke indeholde detaljer om hendes fortid, barndom eller forholdet til sin far. 

LÆS OGSÅ: Skattestyrelsen jagter storbanker i udbytteskandale