Nicole Kidman ses her sammen med kollegaen Jennifer Aniston. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix (arkiv)

Hollywood-stjerner roser dansk kendis til skyerne

3. feb, 09:50
Både Nicole Kidman og Hugh Grant roser Susanne Bier forud for premieren på hendes nye spændingsserie.

"Fantastisk" og "den fødte leder" er bare nogle af de roser som superstjernen Nicole Kidman giver den danske filminstruktør Susanne Bier.

LÆS OGSÅ: Linkedin er elitens fest: 'Ufaglærte skal ind i kampen'

- Hun har fuldkomment overblik over alt, hvad der sker på settet, og har en imponerende selvsikker, klar vision for, hvad hun vil. Det er en fryd at arbejde med hende, siger den 52-årige australskfødte skuespillerinde ifølge Se og Hør.

Nicole Kidman har sammen med Hugh Grant hovedrollerne i Susanne Biers seneste spændingsserie, "The Undoing", som har premiere på HBO Nordic til maj.

Ifølge Se og Hør har Nicole Kidman længe drømt om at arbejde sammen med den anerkendte danske instruktør.

Det samme har gjort sig gældende for den engelskfødte 59-årige Hugh Grant.

LÆS OGSÅ: Vandt 315 millioner: Dette fortryder hun i dag

- Jeg har tidligere set Susannes film, ikke mindst de danske, og jeg elsker hendes arbejde. Det er lige noget for mig. Jeg er en stor fan af de lidt mørke, skandinaviske film, siger Hugh Grant.

59-årige Susanne Bier vandt en Oscar for "Hævnen" i 2011, og fik i 2016 en Emmy Award for den kritikerroste serie "Natportieren". Også hendes thriller "Bird Box" fra 2018 har høstet priser. Sandra Bullock har hovedrollen i "Bird Box".

Udover Nicole Kidman og Hugh Grant dukker også Sofie Gråbøl og den 84-årige Hollywood-veteran Donald Sutherland op i "The Undoing".

"The Undoing" er baseret på bogen "You Should Have Known" af Jean Hanff Korelitz og handler om terapeuten Grace Fraser, spillet af Kidman, som pludseligt får hele sit liv vendt på hovedet.

LÆS OGSÅ: Seere raser over DR: ”Usmageligt”