Anders Langballe begynder i jobbet som kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer i begyndelsen af marts. Foto: Anette Sønderby/Danske Handicaporganisationer

Efter blodprop: TV2-profil scorer nyt topjob

11. feb, 09:33
Danske Handicaporganisationer har scoret TV2s tidligere politiske redaktør Anders Langballe.

TV2s tidligere politiske redaktør Anders Langballe er blevet ansat som ny kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer.

LÆS OGSÅ: Ny industrioverenskomst kan løse problemer med mindsteløn i byggeriet: 'Dem, der kommer til at betale, er alle skiderikkerne'

Den garvede Christiansborg-reporter og politisk redaktør på TV2 stoppede på TV2 27.  januar. Den 42-årige journalist har været sygemeldt siden november 2018, hvor han blev ramt af en blodprop i hjernen.

Anders Langballe nåede at være en del af TV2's journalistiske hold siden 2009.

Danske Handicaporganisationer skriver i en pressemeddelelse, at Anders Langballe tiltræder i begyndelsen af marts.

LÆS OGSÅ: Chok i kongehus: Nu kommer skilsmissen

I samme pressemeddelelse udtaler Anders Langballe, at han glæder sig "til at blive en del af holdet hos DH".

"Mit ønske er at bidrage med min faglighed efter mange år som politisk journalist tilsat nogle af mine erfaringer fra de sidste 15 måneder, hvor jeg selv har været ramt af sygdom", siger han og tilføjer:

"Turen gennem sundhedssystemet med professionel genoptræning har gjort et dybt indtryk på mig. Jeg vil tage det med videre til gavn for de mange mennesker med handicap og deres pårørende."

LÆS OGSÅ: Bubber genforenet med familien