Fredag efter fredag har vært Mads Steffensen og DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, stået i front for "Fællessang - hver for sig". Foto: Foto: DR Presse/Free

DR stopper populært program midlertidigt

29. maj, 13:43
Fællessang er kommet for at blive, lyder det fra DR, men sendes foreløbigt for sidste gang fredag den 29. maj.

Da coronapandemien for alvor indtog det ganske danske land og holdt rigtig mange mennesker indendørs, opstod idéen om fællessang med DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber, i front.

Selv om coronaudbruddet er ved at slippe sit greb herhjemme, fortsætter DR's fællessang, selv om fredagsudsendelsen "Fællessang - hver for sig" foreløbigt sendes for sidste gang fredag den 29. maj.

Det oplyser Danmarks Radio.

- Fællessang har været danskernes tro følgesvend i denne tid. Det er blevet en tradition for DR at være sammen med danskerne, når der synges. Derfor vil der være fællessang med DR ved særlige lejligheder, hvor vi har tradition for at synge, skriver DR på Facebook.

Derfor afholder DR den 13. juni "Fællessang i Parken" med sportsværterne Josefine Høgh og Tina Müller ved roret i forbindelse med det oprindeligt planlagte fodbold-EM.

Sankthans ti dage senere - den 23. juni - bliver også markeret med fællessang, og her er det Mads Steffensen, som guider seerne gennem aftenen - nøjagtig, som han har gjort fredag efter fredag under coronakrisen.

/ritzau/