- Det er en så glædelig nyhed, jeg er stolt og glad, siger den kommende morfar. (Arkivfoto) Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix

Bubber i ny babylykke: 'Jeg er stolt og glad'

14. jul 2020, 17:49
Bubber skal snart være morfar.

Det er ikke mere end et tre måneder siden, at Bubber kunne byde sin lille søn velkommen til verden.

Og nu kan den folkekære tv-kendis se frem til snart at få endnu en baby i sit liv. Hans datter Sofia Meyer venter nemlig sit barn nummer to, skriver Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Ansat på omstridt plejehjem står frem: Jeg sover ikke om natten

- Det er en så glædelig nyhed, jeg er stolt og glad, siger den kommende morfar til Ekstra Bladet og oplyser, at han ikke ønsker at kommentere historien yderligere.

55-årige Bubber kunne tidligere på året fortælle, at han skulle skilles fra sin kone gennem 29 år Christina Ibsen Meyer. Samtidig fortalte han, at han skulle have et barn med 41-årige Signe Rossing, som tidligere har været barnepige for parrets børn.  

Bubber har tidligere i podcasten 'Gammelfar' fortalt om sine tanker om at blive far igen i en sen alder.

- Jeg blev slået fuldstændig tilbage, for jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle have flere børn, efter jeg blev far til mit sidste barn for 25 år siden - og så som 55-årig. Jeg tænkte, 'det kan ikke lade sig gøre', og de tanker havde jeg mange af i starten, siger han i podcasten, men slår samtidig fast, at han siden har erkendt, at den uforudsete graviditet var en gave.

Bubber har to døtre og en søn sammen med Christina Ibsen Meyer, mens Signe Rossing har tre sønner fra et tidligere forhold.